Grown Ups 2

Share Button
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Καμία ελπίδα…

Ο Leny () αφήνει την τρέλα του Λος Άντζελες και επιστρέφει με την οικογένειά του στη μικρή πόλη όπου μεγάλωσε για να επανασυνδεθεί με τους φίλους του και να κάνει μια ήρεμη ζωή. Πολύ σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με παλιούς τραμπούκους και τους διαδόχους τους, σχιζοφρενείς οδηγούς λεωφορείων, μεθυσμένους μπάτσους και 400 μασκαρεμένους, απρόσκλητους επισκέπτες που μπουκάρουν στο πάρτι του καλοκαιριού.

Grown-Ups-2_P1

Αν ακόμα αναρωτιέσαι πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος… αν ενδόμυχα πιστεύεις πως δεν είμαστε όλοι ίσα και όμοια. Αν διακρίνεις γύρω σου υψηλότερα του συνηθισμένου επίπεδα βλακείας… Αν σε προβληματίζει που οδεύει η σύγχρονη κοινωνία και αν υπάρχουν ελπίδες για περαιτέρω εξέλιξη του ανθρώπινου είδους τότε η συγκεκριμένη ταινία θα απαντήσει σε όλες τις απορίες σου!

Όχι, δεν υπάρχει καμία ελπίδα! Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στον πάτο του βαρελιού μπορούμε και χειρότερα. Αρκεί να αναλογιστείς πως η ταινία κόστισε 80.000.000 $ για να γυριστεί και έκοψε εισιτήρια αξίας 133.471.453 $. Μιλάμε για 8.5 με 9 εκατομμύρια ανθρώπους που πλήρωσαν εισιτήριο για να την δουν. Με δεδομένο πως όταν πρόκειται για ταινία του πας συνειδητοποιημένος για το τι θα δεις, τότε σίγουρα είναι τόσα εκατομμύρια άνθρωποι, που αν δεν είναι όλοι 10χρονα παιδάκια, θα έπρεπε κανονικά να τους απαγορευτεί να ψηφίζουν, να εκφέρουν γενικά άποψη για το οτιδήποτε, και να έχουν απαιτήσεις από την ζωή πέραν του να επιβιώσουν αφού ο εγκέφαλος τους δεν τους επιτρέπει κάτι περισσότερο.

Grown-Ups-2_P2

Όπως καταλαβαίνεις η ταινία δεν επιδέχεται σοβαρής κριτικής… Πρόκειται για το sequel του Grοwn Ups. Τουλάχιστον στην πρώτη ταινία γέλαγες και σε κάποια σημεία της… αλλά το sequel είναι απλά τραγικό! 100 λεπτά συνεχούς προσπάθειας να βγάλουν γέλιο σε κάθε σκηνή που στο τέλος καταντά κάτι παραπάνω από κουραστικό. Η ταινία ξεπερνά ακόμα και το σημείο που απλά γελάς με το πόσο τραγική είναι και σε φτάνει σε σημείο με το που τελειώνει να ψάχνεις απεγνωσμένα ένα τηλέφωνο παραπόνων για την μιάμιση ώρα που στέρησαν από την ζωή σου, ενώ θα μπορούσες άνετα να περάσεις αυτή την ώρα πιο εποικοδομητικά τραβώντας το καζανάκι της τουαλέτας, χαζεύοντας το νερό να χάνεται από τα μάτια σου!

Εντάξει Adam, υπηρετείς ένα συγκεκριμένο είδος ηθοποιίας για δεκαετίες και με μεγάλη επιτυχία θα τολμούσα να πω (βλέπε 50 First Dates, Spanglish, You Don’t Mess with the Zohan, Click κ.α), αλλά μετά από αυτό αλήθεια πως μπορείς και κοιμάσαι τα βράδια?

Share Button
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Alex Delarge

Author: Alex Delarge

Ο Alex Delarge (πραγματικό όνομα Γιώργος) είναι καθηγητής Φυσικής. Λατρεύει οτιδήποτε έχει μια δόση παράνοιας και απεχθάνεται ό,τι έχει να κάνει με χολιγουντιανές υπερπαραγωγές και κάθε λογής υπερήρωες. Αγαπημένη κινηματογραφική ατάκα: «Παντοπωλείο η αφθονία; Ακούς, κυρ Στέφανε, βάλε έξι σοκολάτες. Από δυο για το καθένα, ναι, εκείνες του γάλακτος… Και έξι κουτιά γάλα και βάλε και τρία μπουκάλια κρασί και έξι μπουκάλια μπύρα… Ναι, ναι, κυρ Στέφανε, μόλις διορίστηκα σε μια σπουδαία θέση! Ναι, βάλε μπόλικο κρασί και οχτώ μπουκάλια μπύρα. Θα το κάψουμε απόψε, κυρ Στέφανε!»

Share This Post On